Site Overlay

Real-time-update!

29 december 2021

Lieve familie en vrienden,
Ondank alle mooie voornemens  (na elke grote tocht weer) blijkt het erg lastig voor ons om de blogs up-to-date te houden.
Waar ben je dan druk mee hoor ik je denken? Whahaha! Tja, we zijn echt elke dag druk met van alles en nog wat, bijvoorbeeld; dorpjes verkennen, door de natuur wandelen, een berg opklauteren, snorkelen, vissen, (kite)surfen een stukje zeilen, of een groter stukje zeilen, maar met name met van het leven genieten! Dit alles gaat ons prima af.


Zoals je misschien wel is opgevallen, is het bijhouden van de Gallery pagina (via Instagram) en de kattebelletjes op de Tracker pagina eenvoudiger en laagdrempeliger. Het is dus wel mogelijk om ons enigszins real-time te volgen, en wij vinden het natuurlijk leuk als je dat doet! 🙂

Momenteel staan we aan de vooravond, (letterlijk) van onze grootste uitdaging tot nu toe.
Het oversteken van de Atlantische Oceaan! Hemelsbreed is dat 2100 nautische mijlen (voor de landrotten, dat is 3890km!) Ja, dat is een beste tocht…. We verwachten hier tussen de 14 en laten we het ruim nemen… 18 dagen over te doen. We mikken op het eerste tropische paradijs dat we tegenkomen en dat is Barbados!

Vandaag (en gisteren eigenlijk ook) staat in het teken van klusjes, we moeten zaken nalopen zoals; de motor, verstaging, lijnen, zeilen, instrumenten, route plannen, boodschappen doen, water maken, etc, etc, etc. Ik spring nu nog even het water in om het onderwaterschip schoon te maken, want misschien lopen we daar wel een halve knoop harder door 😉 Dat is geen straf overigens, want het water is kristalhelder en warm hier in Mindelo (Kaapverdische eilanden)


Wij wensen iedereen die dit leest een heel gelukkig en gezond 2022! Ons goede voornemen voor het komende jaar is om in ieder geval om de website iets regelmatiger up-te-daten…
En zoals de oceaanzeilers dat zeggen; “see you on the other side!”

3 thoughts on “Real-time-update!

  1. Nathalie en Isolatiebrie says:

    Jaaaaaa daar gaan jullie voor de grote oversteek. Heel heel heel heel veel mooie zeemijlen, goede wind en vooral plezier gewenst. We volgen jullie op de voet via de tracker! Dikke knuffel uit 010!!! Liefs Brie en Naat

  2. Happy New Year luitjes! Hopenlijk onder een mooie sterrenhemel met een lekker windje in de rug. Love you guys 😘

Geef een antwoord